Welcome Aboard Mariners Alike - Malaysia Rule The Waves

its hard to describe how a man could left everything he had on land and went out to sea...
its even harder to describe how bright the stars at night and how fresh the cool morning air when you are in the middle of the ocean...
the hardest thing is to describe how close you are to death and how god could took your life at any time...
come to sea and see for yourself...

GOD SPEED AND FAIR WINDS


come to sea and see for yourself

this blog is dedicated to mariners,navigators and seafarers alike, merchant or naval for others to had a glimpse of what we do and what we faced in the vast blue oceans.

Disclaimer :
Please inform in advance the owner of this site if you tend to use any postings entitled or labeled "story of watch keeping officer"..."nautical studies" and "panorama di laut biru" in this site for your website or for any other purposes.

The owner could be contacted through Facebook or email at kartefower_444@yahoo.co.uk

Thank you.

Tuesday, April 13, 2010

ikansadinmknorang konfius sekejap...amende ni.....??

entri anugerah skrin dan bintang popular ekoran penerimaan award dr fellow bloggers....ak rasa cam ak x layak je...tp utk jaga hati para pengunjung...sy layan kan aje.....

utk mencari gosip artis2 nasional...sila baca harian metro....


 interesting award..?? what the..?? guys i really appreciate it but to tell the truth..i dont wanna caught in another chain letter syndrome....thanx for ur support...and sorry for not layan this chain letter...its not for me..





ucapan terima kasih diberikan kpd cik iqa yg menulis site bertajuk cerita tentang atiqah dan jugak kpd shziu yg menulis site bertajuk kisah seorang aku yg memberikan award ni kpd site Through The Waves ini yg merasakan x selayaknya menrima apa2 award sebab terlalu rojak dan kasar penggunaan bahasanya dan sungguh x sensitif kpd pengunjung2nya selain jumlah pengikut x mampu utk manned sebijik VLCC...still ak bg kredit kpd korang....

berdasarkan syarat award ni...aku...ikansadinmknorang perlu memberikan lak award ni kpd 15 org lain....satu kerja gila dimana aku rasa aku ade kerja lain yg lebih berfaedah utk dibuat...so sebab aku ni selfish...maka aku mintak maap kpd mrk2 yg 15 org tu sbb ak x bg award ni kat korang...sorry pemberi award...korang bg award pd orang yg salah....jgn marah ok....

tp aku kredit kan site2 best utk korang baca sbg pengisian masa lapang (jgn award kan diaorg..nnt smpai kiamat pn chain letter ni x habis...baca da komen je site mrk ok....)

sila rujuk senarai blogosfera di sebelah kiri site ini utk link kpd site2 yg bagus utk pembacaan....


ini agar entri seperti surat berantai yg bertopengkan award ini x lagi mendominasi site2 anda sekelian...krn secara terus terang ia agak annoying...terutama kpd penerima chain letter ini....

tp syarat last chain letter cum award ni best sebab die suruh aku cite 7 perkara pasal diri aku....
(nk kena citer gak ke...aiseh...)

aku ikansadinmknorang
sejenis ikan pelagik dasar laut
dtg dr zaman jurasik
nokturnal
berfahaman realist
navigator
suka makan budak

harapnye...aku x perlu lagi buat benda ni kalau lg satu billion org baca blog aku dan bg award...

pd aku...manghantar komen utk penambahbaikan atau kritikan adalah cara terbaik dr penyebaran chain letter ini...

sorry to iqa and shziu...its just not for me...

thanx...

-xde kena mengena dgn come to sea-

1 comment:

iqbal said...

gua pon dapat gak bnda mcm nih... tapi x reti nak tranfer kat blog... so, malas nk buat..... HAHAHAHHAHA